Pozovite nas: 387-65-662-069
Aerodromska bb, Istočno Sarajevo, Prikaži na Mapi
 

Motel & Restoran "Barka", Istocno Sarajevo

Motel "Barka", Istocno Sarajevo

Na području Istočnog Sarajeva, u neposrednoj blizini Aerodroma Butmir, motel "Barka", izranja kao dvorac iz najljepših bajki, sa izuzetno visokim nivoom usluga i doživljaja za sve goste i posjetioce. Spolja objekat u koji se iskreno možete zaljubiti.

Nekoliko apartmana i desetak soba, ni u čemu ne zaostaje po pristojnosti i higijeni od luksuznih motela evropskih metropola. Ugodno opremljeni, sa svim potrebnim pogodnostima, tv, klima, bežičnin internet, moderna kupatila u svakoj sobi u potpunosti mogu zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

Motel u neposrednoj blizini aerodroma u Sarajevu, koji po svojoj raskošno opremljenoj unutrašnjosti, modernim sobama, etno restoranom najljepše uređenosti u širem regionu, u potpunosti ispunjava svakog gosta nekim neviđenim spokojem i zadovoljstvom.

Ibrahimagić Dubravko, poduzetnik

Restoran "Barka", Istocno Sarajevo

Jedan od najljepših etno restorana uopšte u BiH, vrhunski dizajniran detaljima iz historije i tradicije ovog kraja, sa dodacima morskog duha, usidrene barke, sidra i nekoliko vitrina s odabranim vrhunskim vinima. Ugođaj za pamćenje, za druženje i provod.

U restoranu motela "Barka", majstorije kuhara možete slobodno staviti na kušnju. Praktično sve vrste popularnijih internacionalnih i domaćih specijaliteta možete dobiti u našem restoranu. Riblji specijaliteti su pronijeli slavu ovog restorana daleko van granica BiH.

Postoji mogućnost organizovanih zabava i sastanaka za preko 150 gostiju, sa svim potrebnim majstorskim pripremama od strane profesionalnih i ljubaznih domaćina.

Posjetite nasu facebook stranicu

Izvrsite rezervaciju

Izvršite rezervaciju putem on-line rezervacijske forme, odaberite odgovarajući smještaj, datum dolaska i broj dana odsjedanja, a naš tim uposlenika će Vas kontaktirati u najbržem mogućem roku, ili nam se javite putem on-line kontakt forme ukoliko imate dodatnih pitanja. Također na raspolaganju Vam stojimo i putem brojeva telefona istaknutih na on-line kontakt formi i oficijelnog maila info@motelbarka.com

Videoprezentacija